Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Extream reactionin talli sijaitsee 

Tallista ja tiluksista

Talli on vanha ja rakennettu kivistä. Sen laitumet ovat suuret ja tehty myöskin kivistä kuten tallikin. Tallissa on 27 karsinapaikka joiden lisäksi ulkona on muutamalle hevoselle pihatot. Vaikka rakennukset ovatkin vanhat, ne eivät ole laisinkaan huonokuntoiset.  Sisällä tallissa on siistiä ja käytännöllistä. Karsinat ovat tehty puusta, ja kalterit ovat rautaa. Joissakin karsinoissa ei ole lainkaan kaltereita, sillä niiden asukkaina on hevosia jotka pitävät seinänaapureistaan.

 Tallin vintillä on heinävarasto ja siellä on myös pikkuruinen "toimistohuone" jossa säilytetään hevosten papereita ja palkintoja. Alakerrassa on rehuvarasto ja satulahuone josta johtaa ovi taukotilaan. Taukotila on hoitajien oma huone jossa he saavat viettää aikaa yhdessä tehden mitä haluavat. Leireillä yövytään sääoloista riippuen joko ulkomökissä tai taukotilassa. 

Ratsastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, sillä tallillamme on laukkarata, maastot ja kenttä.       Laukkaradalla harjoitetaan usein kilpailutettavia laukkahevosiamme, mutta siellä saa myös käydä huvin vuoksikin purkamassa ylimääräistä energiaa.     Kenttä on suuri ja siellä on uusi ja hyvä estekalusto hyppijöitä varten. Maastot ovat vaihtelevia ja hyväpohjaisia. Kilometrin päässä tallilta on lampi jossa uitamme kesäisin hevosiamme.

Laitumet ovat hyvän kokoisia ja viljavia. Oreille ovat omat poikamiestarhansa joista ei hevillä pääse karkaamaan tammojen luokse. Jokaisessa tarhassa on juottoallas ja sateensuoja. 

©2019 Piirretty virtuaalitalli ER - suntuubi.com